from:Женя Аркасин -25.09.2021 17:39 -Світильники |
Доброго всім дня! Друзі, підкажіть-но мені, де можна подивитися гарні світильники? Нам потрібно багато і різних в новозбудований будинок, але хочу, щоб замовити можна було в одному магазині за раз. |
from:Люся Брик -25.09.2021 21:59 -re:Світильники |
Ми шукали для себе світильники в спеціалізованих магазинах, вибір не маленький, але було складно визначитися і підібрати саме такий, який би підійшов під наш інтер'єр |
from:Валюха Карнавал -25.09.2021 22:01 -re:Світильники |
Ну при бажанні можна і через інтернет закзать, взагалі думаю. що зараз така різноманітність і є з чого вибрати. Ми ось свій купили через інтернет, але вже не згадаю магазин (Пошукайте. |
from:Фарувей -25.09.2021 22:02 -re:Світильники |
Ну, якщо треба багато і різного стилю, виробника, дизайну, бренду, то вам точно треба дивитися в магазині АРС.
Тут світильники https://ars.ua/osvitlennja/svitilniki представлені в такій кількості, що просто очі розбігаються. Знайдете підходящий варіант і для класичного інтер’єру, і для сучасного, і в вітальню, і в кухню, і в дитячу кімнату.
Дуже великий асортимент різноманітних приборів для освітлення житлових та офісних приміщень, гарні ціни, висока якість. І сервіс нам сподобався – все чітко, швидко, серйозно. |
|