This page is a snapshot generated at 13.11.2023 22:46 by Zorum for the search engines or for users who want to view the forum in a read-only, but in a very quick way.

Нажать сюда! to view this page in the real forum with full functionality!

Начало > А поговорить... > гра EA SPORTS FC

from:bettyvill -13.11.2023 21:35 -гра EA SPORTS FC
Привіт, всім! Сьогодні ми обговоримо гру EA SPORTS FC 24 на PS5. Як фанат футбольних симуляторів, мені дуже цікаво поділитися своїми враженнями від гри. Отак, почнемо з вас, Наталі. Як вам вдалося освоїти гру, раніше не граючи в схожі ігри?
from:nadiafish -13.11.2023 22:07 -re:гра EA SPORTS FC
Щиро кажучи, мені спочатку було трохи важко зрозуміти всі правила і контролі, але завдяки навчальним режимам і онлайн-урокам від вас, я дуже швидко навчилася. Гра виглядає дуже реалістично, і це мені подобається. В мене є досвід гри в інші футбольні симулятори, і EA SPORTS FC 24 дійсно відзначається в цьому плані https://www.moyo.ua/ua/igra_ea_sports_fc_24_ps5_/546303.html . Графіка, фізика м'яча і рух гравців - все це створює враження, ніби ти настоящий футболіст.
from:momser -13.11.2023 22:46 -re:гра EA SPORTS FC
Справді, реалізм гри - один із її сильних пунктів. А ще мені подобається режим "Кар'єра", де ти можеш створити свого власного гравця і піднімати його кар'єру. Як ви вважаєте, ця особливість додає грі великий інтерес?