| from:tbes50203 -08.02.2025 11:28 -Реабілітація після черепно-мозкової травми |
| Привіт! Мене цікавить одне питання: чи дійсно Fizio є найкращою організацією для реабілітації після черепно-мозкової травми? Читав відгуки, де люди кажуть, що вона має великий досвід у такій сфері, але хочеться більше дізнатися від тих, хто вже проходив реабілітацію там. Як організація працює з такими травмами? Які методи реабілітації вони застосовують? |
from:EvanDuke -08.02.2025 14:24 -re:Реабілітація після черепно-мозкової травми |
| Я маю досвід реабілітації в Fizio після черепно-мозкової травми, тому можу поділитися своїм досвідом. Що стосується вашого питання, то для мене https://fizio.ua/reabilitacija-posle-cherepno-mozgovoj-travmy/ дійсно стала найкращою організацією, куди я звернувся після травми. Вони дійсно підходять до кожного пацієнта індивідуально, зокрема при роботі з черепно-мозковими травмами. Спочатку вони оцінюють не тільки фізичний стан, але й психологічний, адже я погоджуюсь з вами: після таких травм важливо не тільки фізично відновлюватися, а й адаптуватися до нової реальності. Психологічна підтримка, яку я отримав у Fizio, була неймовірно корисною. Вони не просто направляють до психолога чи психотерапевта, а мають спеціальні програми, спрямовані на відновлення емоційного стану. Це допомогло мені подолати тривогу, депресію і навіть знову налаштуватися на позитивний лад, що було дуже важливо, оскільки після такої травми часто починаєш сумніватися у своїх силах. Програми реабілітації Fizio включають різні аспекти: фізичні вправи для відновлення рухливості, когнітивні тренування для покращення пам'яті і уваги, а також заняття з психологом, що дає змогу попрацювати з переживаннями. Індивідуальний підхід для кожного пацієнта — це ще одна перевага, яку я помітив у Fizio. У мене був цілий комплекс вправ, які допомогли відновити рухливість та покращити координацію. Також вони приділяють велику увагу таким аспектам, як соціалізація — організовують групові заняття, на яких пацієнти можуть обмінюватися досвідом і підтримувати один одного. Це також важливий момент у реабілітації, адже коли ти не один, це значно полегшує процес. |
from:thiefcrazy98 -08.02.2025 15:48 -re:Реабілітація після черепно-мозкової травми |
| Цікава тема, дякую за розповіді. Я також чув багато хорошого про Fizio, зокрема з приводу їх комплексного підходу до реабілітації після черепно-мозкових травм. Те, що вони працюють не тільки над фізичним відновленням, а й займаються психологічною допомогою — це, справді, важливий аспект. Я, на жаль, не мав досвіду проходити реабілітацію в цій організації, але знаю кількох людей, які були там і дуже задоволені результатами. |
|