| from:Viktorууr -09.02.2025 09:09 -Ультразвукове дослідження серця! |
Хочу зробити ультразвукове дослідження серця (ехокардіографію) у Миколаєві. Підкажіть, де краще це зробити, щоб була сучасна апаратура й кваліфіковані фахівці? Чи є різниця між приватними й державними клініками за якістю діагностики?
|
from:Semexcv -09.02.2025 09:10 -re:Ультразвукове дослідження серця! |
Робив ЗД серця двічі – один раз у державній лікарні, інший – у приватній. Різниця була в термінах і зручності. У державній довелося чекати тиждень, хоча за результатами питань не було. У приватній зробили швидше, і лікар докладно пояснив кожен параметр. Якщо треба терміново – краще в приватному закладі, але важливо уточнити кваліфікацію спеціаліста.
|
from:Viktorууr -09.02.2025 09:10 -re:Ультразвукове дослідження серця! |
Важливо не лише обладнання, а й те, хто розшифровує результати. Інколи лікарі використовують однакові апарати, але у когось більше досвіду в кардіології. Якщо є проблеми з серцем, краще одразу шукати місце, де працюють кардіологи, а не просто технічний персонал, що робить УЗД.
|
from:Semexcv -09.02.2025 09:11 -re:Ультразвукове дослідження серця! |
Важливо не лише обладнання, а й те, хто розшифровує результати. Інколи лікарі використовують однакові апарати, але у когось більше досвіду в кардіології. Якщо є проблеми з серцем, краще одразу шукати місце, де працюють кардіологи, а не просто технічний персонал, що робить УЗД.
Братан, якщо шукаєш, де нормально зробити УЗД серця у Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/diagnostika/ultrazvukova-diagnostika/ то не думай довго – йди в "Авіценна Медікал". Я сам не з тих, хто по лікарях бігає, але коли почав відчувати дивні перебої в серці, вирішив перевіритися. Спочатку думав забити, але дружина настояла. Подзвонив у кілька клінік, у державних лікарнях або записи на місяць вперед, або обладнання старе, та й лікарі такі, що після їхніх коментарів ще більше починаєш нервувати. Записався в цей центр, і не пошкодував.
По-перше, тут реально нове обладнання – лікар все детально дивився, пояснював, навіть на моніторі показував, що і як. По-друге, пояснення доступною мовою, а не "ой, ну тут щось не так, ідіть ще аналізи здавайте, може колись розберемось". Завдяки цьому УЗД я вчасно почав лікування, бо знайшли невеликий порушення ритму, яке можна було б запустити. Так що якщо відчуваєш щось не те – не тягни, бо з серцем жарти погані.
|
|