This page is a snapshot generated at 23.04.2025 21:58 by Zorum for the search engines or for users who want to view the forum in a read-only, but in a very quick way.

Нажать сюда! to view this page in the real forum with full functionality!

Начало > А поговорить... > Я в захваті від їхнього підходу до одягу

from:thiefcrazy98 -23.04.2025 14:11 -Я в захваті від їхнього підходу до одягу
Привіт усім! Останнім часом почала більше звертати увагу на молоді українські бренди, і ось натрапила на LuForu. Я в захваті від їхнього підходу до одягу! Але от що мене цікавить, я недавно бачила в їхньому асортименті шорти, і вони виглядали досить оригінально. Але чи дійсно вони комфортні? Тому що я, наприклад, часто зустрічаю бренди, які мають дуже стильний одяг, але він або занадто обмежує рухи, або виглядає не зовсім зручно. Яка ваша думка про шорти LuForu? Який в них крій? І чи варто їх купувати, якщо важливий комфорт?
from:EvanDuke -23.04.2025 19:48 -re:Я в захваті від їхнього підходу до одягу
Я нещодавно купувала шорти саме від https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/, і хочу поділитися своїм досвідом. Мені здається, що це один із тих брендів, де стиль і комфорт йдуть рука об руку, що, насправді, рідкість серед молодих дизайнерів. Коли я вперше побачила їхні шорти в колекції, мене відразу зацікавив їхній незвичний крій та цікаві деталі. Вони виглядають дуже нестандартно, але при цьому не здаються занадто складними або неприродними. Дуже важливо, коли одяг можна поєднувати з різними елементами гардеробу, і ось ці шорти можна носити не тільки з футболками чи майками, але й з більш елегантними блузами або навіть жакетами, залежно від того, яку атмосферу ти хочеш створити. Щодо комфорту — це дійсно було для мене важливо, оскільки я не люблю, коли одяг надто тугий або обмежує рухи. Шорти, які я придбала, мають досить вільний крій, але водночас сидять добре і не виглядають занадто великими чи «розпущеними». Вони виконані з легких матеріалів, таких як бавовна і лляна суміш, тому влітку в них справді комфортно. Матеріал дихає, що дуже важливо в жарку погоду, особливо в місті. Ще одним плюсом для мене стало те, що вони не мають надто яскравих принтів або візерунків — вони доволі стримані, але при цьому ефектні. До речі, я звертала увагу на розміри, і треба сказати, що вони відповідають стандартним українським розмірам. Якщо порівнювати з іншими брендами, я б сказала, що LuForu лояльно підходять до розмірної сітки. Мій розмір — S, і ці шорти мені сидять ідеально. Важливо зазначити, що вони також виготовлені в Україні, що додає ще більше цінності — підтримуєш місцевого виробника, і одяг отримуєш якісний.
from:tbes50203 -23.04.2025 21:58 -re:Я в захваті від їхнього підходу до одягу
Я ще не встигла придбати шорти від LuForu, але тепер обов'язково зверну увагу на цей бренд. Мені подобається, коли одяг поєднує в собі стиль і комфорт, тому для мене це важливий момент. До того ж, від українських брендів завжди чекаєш чогось оригінального, і здається, що LuForu це прекрасно поєднують.