This page is a snapshot generated at 23.06.2025 10:49 by Zorum for the search engines or for users who want to view the forum in a read-only, but in a very quick way.

Нажать сюда! to view this page in the real forum with full functionality!

Начало > А поговорить... > Де зараз реально можна нормально взяти фільтри для спецтехніки?

from:micojam -23.06.2025 10:41 -Де зараз реально можна нормально взяти фільтри для спецтехніки?
Хлопці, підкажіть, будь ласка, де зараз реально можна нормально взяти фільтри для спецтехніки? Маю екскаватор і навантажувач, обидва вже просять заміни фільтрів, а знайти щось адекватне — то ціла епопея. У нас по місту пару магазинів, але там або немає, або щось таке, що на вигляд уже пів життя на складі валялося. Плюс, консультанти нульові — питаєш щось, а у відповідь або плечима жмуть, або телефоном гуглять. Хочу вже раз і назавжди знайти нормальне місце, де можна без головного болю замовити й бути впевненим, що приїде саме те, що треба.

from:Metro -23.06.2025 10:44 -re:Де зараз реально можна нормально взяти фільтри для спецтехніки?
Та ти прям з язика зняв, я сам нещодавно цим парився! У мене міні-навантажувач і бульдозер, і кожен сезон — та сама пісня з фільтрами. Але десь місяць тому порадили мені один інтернет-магазин, я спочатку скептично ставився, а потім замовив для проби — і от чесно, був приємно здивований. У них реально все є для спецтехніки: і паливні, і повітряні, і гідравлічні. Написано зрозуміло, є опис і все чітко. Замовив — через два дні вже мав на руках. Все нове, запаяне, без отих "знайдено під прилавком". І що ще важливо — вони реально допомагають підібрати, не шлють на три букви, як це часто буває.
from:micojam -23.06.2025 10:45 -re:Де зараз реально можна нормально взяти фільтри для спецтехніки?
Дякую тобі, брате, за відповідь! Бо я вже думав, що то я один такий нещасний з цією вознею. А скажи, будь ласка, як називається той магазин, де ти брав? І чи є там варіанти не тільки на західну техніку, а й на щось наше, типу МТЗ чи Т-150? Бо маю ще пару стареньких машин — теж би не завадило освіжити.
from:Metro -23.06.2025 10:47 -re:Де зараз реально можна нормально взяти фільтри для спецтехніки?
Та без питань! Я вже третє замовлення там роблю і все чітко. Магазин називається інтернет-магазин «Ультрафільтр». У них реально величезний вибір фільтрів на спецтехніку https://ultrafilter.com.ua/catalog/filtry-dlya-spetstekhniki-i-oborudovaniya/ , і не тільки на іноземну техніку, а й на вітчизняну — і МТЗ, і ХТЗ, і Т-150, і ще купа всього. Фільтри спецтехніки в них розділені по категоріях, усе з фото, описом і розмірами, так що не треба здогадуватись, підійде чи ні. Якщо щось не знаходиш — можна написати чи подзвонити, і вони швидко підкажуть. У мене таке було з повітряним фільтром на старенький навантажувач — я вже думав, що не знайду, а вони знайшли і ще й швидко вислали. І ціни нормальні, не деруть. Одним словом, дуже раджу, бо в наш час знайти щось якісне й без зайвих проблем — це вже удача.